Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hokejisty extraligového Liberce posílí slovenský reprezentační útočník Róbert Lantoši

25. 07. 2024 | 16:17

Hokejisty extraligového Liberce posílí slovenský reprezentační útočník Róbert Lantoši, který působil v minulých dvou sezonách v Mladé Boleslavi. Osmadvacetiletý hráč podepsal s Bílými Tygry roční smlouvu. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Lantoši2
Foto - zdroj: hcbilitygri.cz, autor: Jan Čermák

"Róbert je komplexní hokejista s obrovským ofenzivním potenciálem. Rád tvoří hru a je velmi nebezpečný v přesilových hrách. Když jsme se ujistili, že jde o bezproblémového kluka do kabiny, tak jsme při jeho angažování neváhali ani vteřinu," uvedl trenér Filip Pešán.

Lantoši byl v minulé sezoně nejlepším střelcem i nejproduktivnějším hráčem Bruslařů. V 50 zápasech nasbíral 47 bodů za 20 branek a 27 asistencí, v kanadském bodování soutěže skončil osmý.

Foto - zdroj: hcbilitygri.cz, autor: Jan ČermákPo sezoně chtěl odchovanec Prievidze zamířit do zahraničí, avizoval svůj zájem přestoupit do Švýcarska, nové angažmá ale nakonec našel v Liberci. Lantoši se představil na čtyřech světových šampionátech, na vrcholném turnaji v Česku ale letos chyběl.

čtk