Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hokejová extraliga zná rozpis na sezónu 2023/24. Liberečtí Tygři začnou domácím derby s Mladou Boleslaví

18. 05. 2023 | 10:10

Bílí Tygři se v tuto dobu již pilně připravují na nadcházející ročník hokejové extraligy, která zveřejnila svůj jízdní řád. A hned první víkend bude pro Liberec velmi atraktivní! Do nové sezóny totiž svěřenci Filipa Pešána vstoupí proti rivalovi z Mladé Boleslavi, a to dokonce před vlastními fanoušky.

Ti tak budou v pátek 15. září po dvou letech znovu svědky prvního kola základní části. Hned v neděli bude následovat další atraktivní střetnutí, v rámci reprízy posledního čtvrtfinále se Tygři představí v Hradci Králové!

Zajímavý úvod bude pokračovat i třetím kolem, v němž Liberec vyzve doma mistra z Třince. Důležitou částí rozpisu je poté pro fanoušky povánoční období. V něm Liberec čeká letos pouze jedno domácí utkání, konkrétně s Kladnem 28. prosince.

Základní část zakončí Severočeši v Plzni, a to 3. března. Dlouhodobá fáze soutěže bude mít klasických 52 kol, po nichž bude následovat play-off.

Kompletní rozpis nového ročníku naleznete zde. V termínech utkání může na základě dohody klubů dojít ke změně.

Znám je již také program přátelských duelů. V rámci přípravy čekají Tygry dvojzápasy s Mladou Boleslaví a Spartou, na konci srpna se navíc představí na turnaji ve Švýcarsku.

www.hcbilitygri.cz