Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hvězda volejbalové extraligy Nikol Kvapilová po pěti sezonách končí v liberecké Dukle

25. 04. 2024 | 19:29

AKTUALIZOVÁNO: Nejvíce bodující volejbalistka extraligy Nikol Kvapilová po pěti sezonách opouští Duklu Liberec, s níž před čtyřmi dny slavila zisk stříbrné medaile a v této sezoně také Český pohár. Liberecký klub se rozloučil se svojí oporou i na facebooku. Podle webu sport.cz posílí Kvapilová bronzový tým této sezony Prostějov.

konecVolejbal
Foto z FB VK DUKLA Liberec

Třicetiletá slovenská univerzálka pomohla týmu ještě ke třem bronzovým medailím v lize a také s ním oslavila "covidový" titul v roce 2021, protože Dukla tehdy vyhrála základní část, načež soutěž ukončila pandemie. Během úspěšných sezon pod Ještědem měla i mateřskou přestávku.

"Výjimečná univerzálka, která v Dukle zanechala neskutečné velkou stopu. Každý moc dobře zná a ví, jakým přínosem se pro klub Nikol stala. Niki, za všechno ti patří obrovské díky a přejeme mnoho úspěchů v kariéře i v osobním životě," uvedl Liberec.

Kvapilová v české extralize hrála také za Královo Pole Brno, na rodném Slovensku za Slávii Bratislava a také strávila sezonu v Astaně.

čtk