Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Janatová vyhrála na domácím šampionátu na kolečkových lyžích všechny tři závody

25. 09. 2022 | 20:02

Kateřina Janatová na mistrovství republiky v běhu na kolečkových lyžích v Liberci vyhrála všechny tři závody: s intervalovým startem, sprint a do vrchu. Mezi muži se o vítězství podělili Adam Fellner, biatlonista Jakub Štvrtecký a Jan Šrail.

2583 2583 kurz na koleckovych lyzich 26-jpg
ilustrační foto z www.esennce.cz

V intervalovém závodu volnou technikou i v dnešním závěrečném běhu do vrchu klasicky za Janatovou skončila druhá bývalá česká reprezentační jednička Kateřina Razýmová, jež o víkendu absolvovala první závody po červnovém narození dcery Izabely.

Devítikilometrový běh z Jablonce nad Nisou přes Bedřichov na Královku vyhrál Šrail, jenž za sebou nechal vítěze obou závodů z minulých dnů. Vítěz intervalového závodu Fellner získal stříbro a Štvrtecký po vítězství ve sprintu a druhém místu ze závodu volnou technikou zkompletoval medailovou sbírku bronzem.

čtk