Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Junioři Bílých Tygrů nastoupili po reprezentačním srazu kategorie U17 v Plzni do dvoutýdenní karantény

30. 07. 2020 | 14:23

Současná situace ohledně koronaviru bohužel zasáhla i organizaci Bílých Tygrů. Onemocnění COVID-19 se rozšířilo na reprezentačním srazu kategorie U17 v Plzni, kde měli i Tygři své zastoupení. Jeden z hráčů našeho celku byl pozitivně testován na COVID-19 a byl okamžitě krajskou hygienickou stanicí izolován. Zbytek týmu U20 je preventivně testován a musí podstoupit nařízenou dvoutýdenní karanténu.

hokej junior
www.hcbilitygri.cz

Pandemie koronaviru předčasně ukončila uplynulou hokejovou sezonu, bohužel však výraznou měrou zasahuje i do příprav na nový ročník. Po odložení několika zahajovacích utkání v rámci Generali Česká Cupu z důvodu karantény tří extraligových týmů se koronavirus rozšířil i v mládežnických reprezentacích, které absolvovaly své kempy.

Na nemoc COVID-19 byl po návratu z reprezentačního kempu pozitivně testován také jeden z juniorů Bílých Tygrů. Do karantény byl tak Krajskou hygienickou stanicí Liberec preventivně poslán kompletní juniorský tým. V těchto dnech probíhá testování kádru U20, který bude čtrnáct dní bez společné přípravy. Tréninkové prostory Svijanské areny, kde má mimo jiné "dvacítka" své zázemí, už prošly povinnou dezinfekcí.

www.hcbilitygri.cz