Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Letní přípravu odstartují jablonečtí fotbalisté v pondělí 20. června pod vedením nového trenéra Horejše

13. 06. 2022 | 17:33

Fotbalisté Jablonce odstartují letní přípravu v pondělí 20. června pod vedením nového realizačního týmu v čele s trenérem Davidem Horejšem.

fotbal jbc-banik1
Foto: Artur Irma

Hned první den letní přípravy odstartuje pro hráče pětidenní kondiční soustředění v Břízkách. Pracovat se bude nejen na hřišti, ale zejména v terénu v horském prostředí poblíž biatlonového a běžeckého areálu.

V rámci přípravy v Jablonci odehrajeme také dva zápasy na hřišti ve Vrkoslavicích. V sobotu 2. července proti Bohemians Praha 1905 a o týden později proti FK Varnsdorf. Oba zápasy budou začínat v 11:00.

Také letos nás čeká herní soustředění v zahraničí a vydáme se opět do Itálie do městečka Vals v oblasti Gitschberg Jochtal. V Jižním Tyrolsku nás pak čekají další tři přípravné zápasy a naše soupeře zveřejníme v týdnu před odjezdem na herní kemp. Na herním soustředění budeme od 13. do 23. července. Následující víkend pak startuje nový ročník FORTUNA:LIGY!

www.fkjablonec.cz

Program letní přípravy fotbalistů FK Jablonec:

20. - 24. června: začátek přípravy, kondiční soustředění v Břízkách,

2. července: Jablonec - Bohemians 1905 (11:00, Vrkoslavice),

9. července: Jablonec - Varnsdorf (11:00, Vrkoslavice),

13. - 23. července: soustředění v Itálii (v plánu tři přípravná utkání s dosud neurčenými soupeři).

čtk