Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Michal Bulíř odehrál v tomto týdnu 600. utkání v české nejvyšší soutěži!

08. 03. 2024 | 14:50

Michal Bulíř už nyní bezesporu patří mezi nejvýraznější postavy historie libereckého hokeje. V rámci organizace ostatně drží i několik individuálních rekordů. Nyní do svého portfolia přidal další významný milník.

bulíř
Foto: www.hcbilitygri.cz

Michal Bulíř o dosažení mety 600 zápasů

Jsem rád, že se mi něco takového povedlo. Drtivou většinu zápasů jsem navíc odehrál v libereckém dresu, za což jsem vděčný. Teď se ale plně soustředím na play-off, podobné věci jdou trochu stranou.

První duel předkola play-off proti Olomouci byl totiž pro našeho forvarda jeho 600. zápasem v extralize! Naprostou většinu z nich odehrál Michal Bulíř za Tygry, pouhých 58 strávil v jiném dresu, konkrétně v plzeňském. Za Liberec tudíž v české nejvyšší soutěži nastoupil k 542 zápasům, přičemž více už jich mají na svém kontě pouze Lukáš Derner, Jan Víšek, Jiří Moravec a Jaroslav Vlach.

Doposud zkušený forvard nasbíral pod Ještědem přesně 300 kanadských bodů a je také historicky nejlepším střelcem našeho mužstva v extralize. Během své kariéry se v Liberci podílel i na zisku mistrovského titulu a dvou stříbrných medailí. Bílí Tygři tímto gratulují Michalovi k dosažené šestistovce a přejí mu mnoho dalších utkání!

www.hcbilitygri.cz