Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nábor v netradiční dobu. Děti si vyzkoušely bruslení v červnu

24. 06. 2019 | 10:05

Všechny kategorie Bílých Tygrů si aktuálně užívají týdnu na ledě a výjimku netvoří ani ti nejmenší. V sobotu se na ledě Svijanské arény totiž uskutečnil speciální náborový trénink pro děti.

hokDítěNew
Foto: www.hcbilitygri.cz

Akce začala dopoledne s úderem desáté hodiny ve velmi příjemném prostředí Svijanské arény, která všem přítomným poskytla v těchto horkých dnech velmi vítaný chládek.

Vše samozřejmě probíhalo za dozoru zkušených koučů, jimž navíc tradičně pomáhaly i trenérky z libereckého krasobruslařského oddílu. V úvodu byly děti rozděleny do dvou skupin. Jednu z nich tvořili začínající bruslaři, kteří pilovali základy bruslení. Do druhé poloviny byli poté zařazeni pokročilejší. Ty už čekala trochu složitější cvičení. Na programu byl například klasický slalom, projíždění brankami i hra s balonem.

Celá akce se řídila heslem škola hrou a na dětech bylo vidět, že si v červnu poněkud netradiční aktivitu opravdu užívají. Na ledě pochopitelně nemohl chybět ani oblíbený tygří maskot, jenž příchozím zážitek ještě zpestřil.

Celý trénink trval zhruba osmdesát minut, přičemž po hodině bruslení se ratolest dočkala zaslouženého občerstvení přímo na ledové ploše.

Trénink na ledě si všichni náramně užili, včetně hrdých rodičů. A kdo ví, možná někdo z dětí, které do Svijanské arény dorazily, jednou oblékne tygří dres.

www.hcbilitygri.cz