Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

O postup do čtvrtfinále: Předkupní právo na permanentky lze uplatnit dnes do 18 hodin

13. 03. 2023 | 6:53

Je rozhodnuto. O postupujícím do čtvrtfinále bude v sérii mezi Tygry a Plzní muset rozhodnout 5. zápas předkola. Budeme potřebovat všechny fanoušky! Níže přinášíme veškeré informace o prodeji vstupenek.

23hoPLzTOP
ilustrační foto je z twitteru Bílí Tygři

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na 5. předkolo play-off začal v rámci předkupního práva pro permanentkáře v neděli 12. března v 21:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo bude možné uplatnit do pondělí 13. března do 18 hodin.

Následně ještě v pondělí 13. března ve 20 hodin odstartuje volný prodej dosud nevyužitých vstupenek.

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude v rámci předkupního práva otevřena pouze v pondělí 13. března, a to od 13 do 18 hodin.

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až v úterý před samotným 5. utkáním předkola, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva si pro předkolo budou moci majitelé permanentních vstupenek zajistit svá sedadla a dokoupit až 3 další vstupenky. Dokup budou moci ve stejném režimu uplatnit také majitelé klubových karet, kteří mají v ceně své karty také všechny zápasy play-off. Nákup v rámci předkupního práva budou moci provést také majitelé VIP karet, rezervačních karet či členských karet Tělovýchovné jednoty.

Vstupenky na předkolo play-off budou prodávány od 270 Kč do fanklubu do 480 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 50 Kč do běžných kategorií a 100 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Všechny informace ZDE.