Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Odložený zápas mezi fotbalisty Jablonce a Slovácka se odehraje 5. dubna

14. 03. 2023 | 15:05

Zápas 23. kola první ligy mezi fotbalisty Jablonce a Slovácka, který byl o víkendu odložen kvůli nezpůsobilému terénu, se odehraje ve středu 5. dubna od 17:00. O náhradním termínu v tiskové zprávě informovala Ligová fotbalová asociace (LFA).

foJNzimaOřez
Na zimní podmínky jsou v Jablonci zvyklí, soupeř sníh na trávníku moc často nemá...

Utkání se mělo původně odehrát před dvěma dny v neděli, výkonný ředitel LFA Tomáš Bárta ale po sobotní prohlídce trávníku rozhodl, že by byl terén neregulérní. Hrací plochu nejprve v uplynulém týdnu poznamenal vytrvalý déšť a v sobotu ráno ji pokrylo zhruba 15 centimetrů sněhu.

Jednalo se o první odložené utkání jarní části prvoligové sezony. Oba týmy měly před zápasem dobrou formu a vyhrály tři z posledních čtyř kol. Jablonci patří v neúplné tabulce 10. místo, Slovácko je páté.

Jablonecký klub vzhledem k vyšší nadmořské výšce severočeského města trápí nepřízeň počasí v zimních měsících opakovaně. Už předchozí domácí zápas s Teplicemi (4:1) před dvěma týdny ovlivnilo sněžení a těžký terén.

čtk