Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Páteční zápas s Plzní se musí přesunout, termín se ale teprve hledá

15. 10. 2019 | 16:53

V průběhu října zasáhly do rozpisu zápasů hned dvakrát termínové změny. Připomínáme, že tento pátek, tedy 18. října, se zápas s Plzní v Home Credit Areně neodehraje, jeho nový termín se teprve hledá.

hoPLz
Foto: www.hcbilitygri.cz

Nejbližším utkáním Bílých Tygrů v extralize měl být dle původního kalendáře zápas 11. kola na domácím ledě proti Plzni, který se měl odehrát v pátek 18. října od 18 hodin. Vzhledem k termínovým kolizím se ovšem tento zápas v pátek neodehraje.

Nový termín utkání zatím není v tuto chvíli znám. Dle dohody obou týmů bude záviset na působení obou týmů v Champions Hockey League. Jakmile bude termín zápasu znám, budeme vás informovat na všech našich komunikačních kanálech. Stejně tak budeme informovat o předprodeji vstupenek, který bude spuštěn teprve ve chvíli, kdy bude definitivně určen termín.

Nejbližším zápasem Bílých Tygrů bude středeční souboj Champion Hockey League proti Augsburgu, v němž si to s německými soupeři rozdají v přímém souboji o postup do osmifinále prestižní mezinárodní soutěže. V extralize se pak na domácím ledě Tygři představí v pátek 25. října, kdy pod Ještěd dorazí Karlovy Vary, a následně v neděli 27. října, kdy hostí Mountfield HK.

Vstupenky na tyto a všechny další domácí zápasy základní části si můžete zakoupit již nyní v síti Ticketmaster, případně osobně na Rotundě v areálu Home Credit Areny.

www.hcbilitygri.cz