Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Předkupní právo na čtvrtfinále se Spartou startuje zítra ve 12:00 a lze jej uplatnit do 15. března

12. 03. 2024 | 21:02

Předkolo je minulostí, Bílí Tygři si v něm zajistili postup do čtvrtfinále. V něm změří síly s pražskou Spartou, kterou vyzvou na domácím ledě Home Credit Areny v úterý 19. a ve středu 20. března. Níže naleznete informace o prodeji vstupenek na tuto fázi play-off.

spartaHok
archivní foto

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na čtvrtfinále play-off odstartuje v rámci předkupního práva pro permanentkáře ve středu 13. března ve 12:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo bude možné uplatnit do pátku 15. března do 12:00.

Následně ještě v pátek 15. března v 16:00 hodin odstartuje volný prodej dosud nevyužitých vstupenek.

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude v rámci předkupního práva otevřena pouze ve čtvrtek 14. března, a to od 15 do 18 hodin.

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až v úterý před úvodním utkáním čtvrtfinále, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva si pro čtvrtfinále budou moci majitelé permanentních vstupenek zajistit svá sedadla a dokoupit až 3 další vstupenky. Dokup budou moci ve stejném režimu uplatnit také majitelé klubových karet, kteří mají v ceně své karty také všechny zápasy play-off. Nákup v rámci předkupního práva budou moci provést také majitelé VIP karet, Pick Up Ticketů či členských karet Tělovýchovné jednoty.

Ceník vstupného

Vstupenky na čtvrtfinále budou prodávány od 320 Kč do fanklubu do 560 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 100 Kč do běžných kategorií a 200 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

www.hcbilitygri.cz