Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Příprava na jarní část sezóny bude na Slovanu trvat šest týdnů, soustředění mají v Turecku

29. 12. 2019 | 5:49

Příprava na jarní část sezóny bude trvat šest týdnů. Během nich by fotbalisté ligového týmu Slovanu měli absolvovat šest přípravných zápasů, tři z nich v rámci herního soustředění v Turecku, včetně jarní generálky.

foLBBanik2a
archivní foto Artur Irma

archivní foto: Artur IrmaZimní příprava začne jako tradičně fyzickými testy na FTVS v Praze, a to v neděli 5. ledna 2020. O den později se pak hráči Slovanu sejdou k prvnímu tréninku v Liberci. Už ve středu 8. ledna pak zamíří na kondiční soustředění na Kypr, kde se budou připravovat do 15. ledna. Následovat budou dva týdny přípravy v domácích podmínkách.
Na herní kemp odletí svěřenci Pavla Hoftycha do turecké Antalye, ve středu 29. ledna, návrat je plánován na sobotu 8. února. Soupeři pro přípravné zápasy v Turecku budou ještě upřesněni.

 

Plánované přípravné zápasy:
18. 1. FC Slovan Liberec – FC MAS Táborsko (10:30 Turnov)
22. 1. FC Slovan Liberec – SK Dynamo Č. Budějovice (13:30 Horní Počernice)
25. 1. FC Slovan Liberec – FK Pardubice (11:00 Turnov)

www.slovanliberec.cz