Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Rekordní Tygří Letní Challenge absolvovalo 1480 účastníků. Ti v součtu zdolali trať o délce 1458 kilometrů

03. 08. 2024 | 10:19

Tygří Letní Challenge má za sebou svůj pátý ročník. A ten byl v mnoha ohledech absolutně rekordní! Na trať se vydalo téměř patnáct set běžců. Šanci stát se účastníkem Tygří Letní Challenge měli všichni, kdo se postavili na start od 1. do 31. července.

chalengePešan
Foto z www.hcbilitygri.cz

A této výzvy se chopilo celkem 1480 účastníků! Tím byl rekord z loňského ročníku překonán o více než polovinu. To stále není konečné číslo, celkem totiž byla trať zdolána 1620krát. Ti nejčastější z vás doběhli do cíle dokonce až pětkrát, což už je pořádný počin!

Všichni účastníci dohromady v součtu zdolali trať o délce 1 458 kilometrů, což je podobná vzdálenost, jako délka státní hranice ČR se Slovenskem, Polskem a Rakouskem. Z Liberce byste tuto vzdálenost vzdušnou čarou zdolali například při cestě do Irska nebo na Sicílii. Společně jste také nastoupali úžasných 486 nadmořských kilometrů, což znamená, že byste v součtu téměř 55krát vystoupali od hladiny moře až na Mt. Everest, nejvyšší horu světa (8848 m).

A zatímco nejrychlejší běžci atakovali časy pod 10 minut, smekáme klobouk i před těmi, kdo se do cíle dostali za 30 minut či více. Děkujeme všem, kdo se chopili výzvy a vydali se na trať! Celkové pořadí či pořadí v jednotlivých kategoriích naleznete níže. Výherci budou oznámeni po technické kontrole výsledků a budou kontaktováni s informacemi o možnostech převzetí svých cen.

Ať už jste vyhráli závod s ostatními či pouze sami se sebou, ještě jednou děkujeme a těšíme se na viděnou v Home Credit Areně na domácích zápasech Bílých Tygrů. A kdo ví, třeba zase za rok na trati na Ještěd!

Pořadí zde.

www.hcbilitygri.cz