Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Skončí remízová série? Liberec se porve o tři body dnes od 17:30 v Mladé Boleslavi

27. 09. 2022 | 7:39

Extraliga nezpomaluje. Svěřenci Patrika Augusty se v 5. kole české nejvyšší soutěže představí na půdě Mladé Boleslavi, kde se pokusí poprvé v nové sezóně zabodovat naplno. Utkání proti čtvrtému celku tabulky zahájí tygří smečka v úterý v 17:30.

MBpozv
Foto z www.hcbilitygri.cz

Remízový král

Bílí Tygři zatím zažívají velmi netradiční vstup do soutěže. Ani jeden z jejich prvních čtyř zápasů totiž neskončil v základní hrací době, což znamená, že Liberec letos ani jednou neodešel z extraligového utkání s prázdnou. Stejně tak se ale prodlužuje čekání na tříbodový zisk.

V posledním utkání Severočeši získali bod proti brněnské Kometě za remízu 2:2. Na rozdíl od prvních tří kol, kdy se v prodloužení, potažmo nájezdech, přiklonilo štěstí pokaždé na stranu šelem, ale tentokrát slavil bod navíc soupeř z jihu Moravy.

Povedený start Středočechů

V neúplné tabulce zatím podještědskému týmu patří slušné sedmé místo, o tři příčky výš se nachází nejbližší protivník Tygrů z Mladé Boleslavi. Ten se na startu extraligy nachází ve velmi dobré formě.

Na svém kontě mají Bruslaři jen jedno jediné zaváhání se zatím stoprocentní Olomoucí, skalpy Sparty, Českých Budějovic a naposledy Pardubic však jednoznačně potvrzují, že s Mladou Boleslaví se v boji o nejvyšší příčky musí počítat i letos.

Koho sledovat?

Po Martinu Ševcovi má Mladá Boleslav dalšího exlibereckého kapitána. A je vidět, že Janu Stránskému céčko na dresu svědčí. Na svém kontě má extraligový šampión z jara 2016 už tři góly.

Hodně peprný bude zápas na mladoboleslavském ledě pro útočníka Oscara Flynna. Rodák z britského Burnley se totiž poprvé po přestupu do Liberce představí proti svému mateřskému klubu a jak známo, takové konfrontace bývají hodně zajímavé.

Jak se nejen Oscarovi bude dařit na půdě čtvrtých Bruslařů, sledujte v úterý. Utkání je na programu od 17:30.

www.hcbilitygri.cz