Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Slávista Sýkora bude v Jablonci hostovat i na jaře, šestadvacetiletý univerzál zaznamenal pět gólů 

22. 01. 2020 | 17:36

Fotbalista pražské Slavie Jan Sýkora bude i v jarní části sezony hostovat v Jablonci, kde prožil povedený podzim. Oba kluby o tom informovaly na svých webech. Součástí dohody není opce na přestup.

foJNBrečka - kopie
ilustrační foto Artur Irma

Šestadvacetiletý univerzál Sýkora patřil ke klíčovým hráčům Jablonce. V 18 ligových zápasech zaznamenal pět gólů a šest asistencí a pomohl Severočechům k průběžnému třetímu místu v tabulce.

Plzeňský rodák se na úvod zimní přípravy vrátil do Slavie, ale po kondičním soustředění ve Španělsku úřadující mistry znovu opustil. "Jsem rád, že jsem zase v Jablonci. Chybělo mi prostředí a kluci v kabině. Cítil jsem se tady skvěle a bylo to vidět i na hřišti. Máme tady s klukama rozdělanou práci na jaro, tak jsem rád, že to tady můžu dokončit," uvedl Sýkora pro internetové stránky Jablonce.

čtk