Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Slovan dnes večer vyzve Viktorii. Plzeňští fotbalisté chtějí v Liberci prodloužit sérii bez prohry

19. 07. 2019 | 8:01

Druhé kolo první fotbalové ligy dnes otevře předehrávka mezi Libercem a Plzní. Oba týmy vstoupily do nové sezony vítězně, ale Viktoria se Slovanem v nejvyšší soutěži neprohrála třináctkrát za sebou a na severu Čech naposledy neuspěla před dvanácti lety. Zápas má výkop v 18:30.

slovan
Foto: www.fcslovanliberec.cz

Liberec při soutěžní premiéře trenéra Pavla Hoftycha otočil zápas v Ostravě a gólem Romana Potočného z nastavení zvítězil 2:1. Také Plzeň uspěla po obratu, když doma zdolala Olomouc 3:1.

Plzeň se v generálce na úterní úvodní domácí duel 2. předkola Ligy mistrů proti Olympiakosu Pireus bude muset zřejmě obejít bez zraněných stoperů Lukáše Hejdy a Romana Hubníka. Liberec dobře zná plzeňský asistent trenéra Marek Bakoš, který za Slovan v minulosti hrál.

čtk