Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Stříbrná neděle Bílých Tygrů se blíží. Získejte podpisy hráčů i vánoční dárky ve fanshopu, otevřen bude i předprodej

10. 12. 2019 | 15:01

Úřadující stříbrní vicemistři nachystali tradiční předvánoční akci pro všechny fanoušky Bílých Tygrů letos trochu symbolicky na stříbrnou vánoční neděli 15. prosince.

Tygříneděle
Foto ww.hcbilitygri.cz

Na obvyklém místě, tedy v útrobách Home Credit Areny, ovšem v netradičním stylu a v reprezentační přestávce extraligového zápasového programu.

Hlavním leitmotivem Stříbrné Tygří neděle je samozřejmě předvánoční setkání s hráči Bílých Tygrů a zisk cenných úlovků v podobě podpisů a fotografií tygřích opor. Fanoušci se ovšem mohou těšit také na velkou porci zábavy a prodejní předvánoční akce v klubovém fanshopu.

Bílí Tygři v nových rolích

Chcete vyzvat některého z hráčů na měření sil v hokejovém zápase, byť jen na herní konzoli? Chcete si od některého z nich nechat zabalit dárek? A jak se asi budou Bílí Tygři vyjímat na přehlídkovém molu? To vše se dozvíte právě během Stříbrné Tygří neděle!

Hráči se budou podílet na programu i službách pro návštěvníky od nákupu ve fanshopu, přes balící službu a nezbytné občerstvení, až po zábavu při střelbě na bránu, hraní počítačových her či módní přehlídce. Chybět nebude ani fotokoutek Blikbox, kde se bude možné s hráči vyfotit a snímek si hned také nechat podepsat.

Stříbrná Tygří neděle se uskuteční na stříbrnou neděli 15. prosince 2019 od 12:30 do 15:30. Vstup do Home Credit Areny bude zajištěn skrze prodejnu Fanshopu. Další program se pak bude odbývat na ochozu Arény v blízkosti hlavního infopultu. Nenechte si ujít předvánoční setkání s hráči Bílých Tygrů, stejně jako možnost získat jedinečný vánoční dárek díky autentickému podpisu vašich hokejových oblíbenců.

Předprodej na Rotundě výjimečně otevřen v neděli 15. prosince

V neděli 15. prosince se mohou fanoušci Bílých Tygrů těšit na speciální akci Stříbrná Tygří neděle, během níž se setkají spolu s hráči při mnoha neobvyklých aktivitách. Kromě toho však bude v době konání akce možné také nakoupit vstupenky na zápasy Bílých Tygrů, výjimečně totiž bude otevřen také předprodej na Rotundě. Naopak ve čtvrtek bude Rotunda otevřena pouze do 17 hodin.

Předprodej vstupenek na Rotundě je obvykle otevřen od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Výjimkou je úterý, kdy je otevřeno pouze v odpoledních hodinách. V nejbližších dnech se však provozu Rotundy dotknou mírné změny. Tou nejpodstatnější je nedělní otevírací doba, kdy bude výjimečně otevřeno od 12 do 16 hodin během konání Stříbrné Tygří neděle.

Upravená doba Rotundy v tomto týdnu:

Středa 11. prosince: 9:00-12:00, 13:00-18:00
Čtvrtek 12. prosince: 9:00-12:00, 13:00-17:00
Pátek 13. prosince: 9:00-12:00, 13:00-18:00
Sobota 14. prosince: ZAVŘENO
Neděle 15. prosince: 12:00-16:00

Kromě prodejního místa na Rotundě si můžete vstupenky na zápasy Bílých Tygrů zajistit také v prodejní síti Ticketmaster. Nejpohodlnějším způsobem, jak si najít cestu na zápasy Bílých Tygrů, je pak nákup online.

www.hcbilitygri.cz