Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Těžká výzva. Tygři vyzvou v esportové ENYAQ Hockey League neporažené Kladno

09. 01. 2023 | 10:00

Esportová ENYAQ Hockey League se blíží do své poloviny. V pondělí je na programu 6. kolo, v němž naše gamery čeká pořádná zkouška - narazí na dosud neporažené Kladno.

tygřie
Foto: www.hcbilitygri.cz

Tygři zatím v aktuálním ročníku esportové soutěže, které se účastní všechny kluby extraligy, drží solidní osmou příčku. V jejím dosavadním průběhu si připsali dvě výhry a tři porážky, dlužno ovšem podotknout, že například proti Olomouci i naposledy proti Litvínovu rozhodovaly drobnosti. Naši gameři tak ukázali, že dokáží svést vyrovnanou bitvu i se silnými soupeři.

V pondělí je ale čeká zkouška z těch nejtěžších, a to kladenští Rytíři. Tým, kterému aktuálně patří první příčka v tabulce s tím, že středočeský výběr ještě ani v jednom kole neprohrál. A nejen to - z celkem 25 jednotlivých zápasů vyhrálo Kladno 24, pouze jedinkrát pak prohrálo. Právě skóre je řadí na vedoucí pozici v tabulce před obhájci titulu z Pardubic.

Hrozivě navíc působí i skóre vstřelených a inkasovaných branek Rytířů. V 25 jednotlivých utkáních nastříleli 173 gólů, zatímco jejich soupeři skórovali pouze 51krát. Jediný čestný úspěch si proti Rytířům připsal Litvínov, jenž vzájemný souboj prohrál "pouze" 1:4 na zápasy. V ostatních duelech jsou Hajsmi, MrMako a náhradníci Shebby a SlondaB dosud bezchybní.

Je tedy jasné, že se tygří zástupci Jelenn a Asgardiiik musí připravit na extrémně náročnou bitvu. Do boje rozhodně nepůjdou jako favorité, díky tomu však mohou své soupeře překvapit. Podaří se jim to? Do svého utkání 6. kola esportové ENYAQ Hockey League vstoupí naši gameři v pondělí 9. ledna od 17 hodin. Držte Tygrům palce!

www.hcbilitygri.cz