Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tygři v esportu srdnatě vzdorovali favoritům, proti Kladnu však přesto padli

10. 01. 2023 | 5:40

Esportová ENYAQ Hockey League má za sebou šesté kolo. Tygři v něm narazili na dosud neporažené Kladno a i přes solidní výkon nakonec proti favoritům padli.

tygřie
www.hcbilitygri.cz

Rytíři vstupovali do zápasu jako velký favorit. Vždyť dosavadních pět sérií vyhráli, v jednotlivých 25 zápasech si navíc připsali pouze jedinou porážku. Tygří dvojice Jelenn a Asgardiiik tak měla před sebou extrémně náročnou zkoušku. Jako první čelil Jelenn Hajsmimu, který potvrdil roli papírového favorita a zvítězil 7:2. Naši gameři se ale nezalekli a vzápětí se jim podařilo sérii vyrovnat.

Asgardiiik nastoupil proti hráči SlondaB a v extrémně vyrovnaném a napínavém duelu si připsal cennou výhru 3:2, a tak byli Tygři zpět ve hře. Zároveň se Asgardiiik postaral o teprve druhou porážku v jednotlivém zápase v této sezoně. Šlo se tedy do čtyřher, které měly rozhodnout o držiteli mečbolu. Ten si vypracovalo Kladno, které je letos zatím v této disciplíně neporazitelné a také tentokrát dominovalo, když zvítězilo 11:3.

Jelenn proti SlondaB srdnatě vzdoroval a snažil se udržet Tygry ve hře, po zajímavém zápase bohatém na góly však nakonec prohrál 4:6, čímž bylo o osudu série rozhodnuto. Asgardiiik už tedy v souboji s Hajsmim bojoval pouze o čest. A vzhledem k tomu, že kladenský Hajsmi je jedním z nejkvalitnějších gamerů celé ENYAQ Hockey League, nedal tygřímu zástupci šanci a vyhrál 9:2.

Tygři se přesto po celkové porážce 1:4 v sérii nemají zač stydět. Los jim každopádně v tomto týdnu příliš nepřeje, neboť už ve čtvrtek je čekají obhájci loňského titulu z Pardubic. Ti prozatím rovněž marně čekají na svého prvního přemožitele. Podaří se Tygrům navázat na solidní výkon proti Kladnu a zaskočit favorizovaný tým?

www.hcbilitygri.cz