Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V neděli se Bílí Tygři utkají s Vítkovicemi od 15 hodin, proti Mountfieldu nastoupí ve středu

03. 12. 2021 | 17:37

V průběhu prosince doznal hrací kalendář Bílých Tygrů celé řady změn, které se dotýkají také nadcházejících zápasů. Věnujte tedy zmíněným změnám pozornost a nenechte si ujít žádný z duelů!

hokej tygři
Foto: www.hcbilitygri.cz

Už v pátek 3. prosince měli se měli Tygři představit na ledě Českých Budějovic. Toto utkání však bylo na popud Motoru z důvodu špatné epidemiologické situace v Jihočeském kraji přesunuto do nového kalendářního roku, konkrétně na 11. ledna.

Drobná úprava se dotkne také nedělního zápasu proti Vítkovicím. Termín utkání se sice nemění, po dohodě obou klubů však úvodní buly padne netradičně již v 15:00. Home Credit Arena tak bude před nedělním zápasem s Vítkovicemi otevřena již od 14 hodin.

A v následujícím týdnu dochází také k další změně. Do Liberce zamíří k třetímu letošnímu vzájemnému zápasu Mountfield HK, který se měl původně pod Ještědem představit v pátek 10. prosince. Z důvodu původně plánované kulturní akce v Home Credit Areně je však zápas s Hradcem Králové přesunut na středu 8. prosince od 18 hodin.

Vzhledem k pravidelným změnám termínů doporučujeme všem fanouškům sledovat aktualizovaný rozpis na našem klubovém webu, který naleznete ZDE. Aktuální rozpis můžete mít po ruce i díky kalendáři Stanza, který si můžete synchronizovat s vaším mobilním telefonem. Více informací, jak na to, naleznete ZDE.

www.hcbilitygri.cz