Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V případě tříbodového vítězství Tygři postoupí, v opačném případě v CHL končí. Buďte u toho!

14. 10. 2019 | 18:23

Už ve středu čeká naše hokejisty veledůležitý zápas Champions Hockey League proti Augsburgu. V případě tříbodového vítězství Tygři postoupí, v opačném případě končí. Připomínáme, že majitelé permanentek mají tento zápas v ceně své sezónní karty

hoFansZaliberec
Foto: www.hcbilitygri.cz

Home Credit Arenu čeká ve středu 16. října od 19:30 přímý souboj o postup ze skupiny Champions Hockey League. Do Liberce zavítá německý Augsburg. Právě tohoto soupeře Tygři v úterý porazili 3:2 po nájezdech a vytvořili tak pro závěr skupinové fáze prestižní mezinárodní soutěže pořádné drama.

Pokud Bílí Tygři zvítězí za tři body, postupují. Pokud zápas skončí jakýmkoliv jiným způsobem, do osmifinále jdou jejich soupeři. V boji o postup tak budou naši hráči potřebovat veškerou vaši podporu! Utkání je v tuto chvíli takřka beznadějně vyprodáno, zbývají pouze poslední volná místa.

Už teď je navíc jasné, že se o hlasitou podporu bude moci opřít také náš soupeř z Augsburgu. Do Liberce totiž míří až tisícovka fanoušků Pantherů, kteří chtějí svým hokejistům v Home Credit Areně vytvořit co nejdomáčtější prostředí. Ukažme společně našim německým soupeřům, jakou atmosféru dokážeme vytvořit!

Majitelé permanentek na sezonu 2019/20 mají i tento zápas v ceně své sezónní karty. A vzhledem k tomu, že valná většina hlediště je obsazena permanentkami, bude záležet právě na těchto fanoušcích, kolik sedaček v Home Credit Areně zůstane neobsazeno.

Pokud jako majitelé permanentek víte, že na středeční zápas nemůžete dorazit, můžete jej uvolnit pro další fanoušky. Pošlete nám prosím e-mailem na mikac@hcbilitygri.cz informaci o umístění sedadla, jméno majitele a číslo permanentky, které naleznete u čárového kódu. Vaše nevyužité místo tak bude moci být uvolněno zpět do prodeje a obsadí ho jiní tygří fanoušci.

Přijďte Bílé Tygry v nejdůležitějším zápase skupinové fáze Champions Hockey League podpořit! Potřebujeme každého fanouška!

www.hcbilitygri.cz