Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Věřím, že na ligu jsme dobře připraveni, říká slovenský záložník Sebastian Nebyla

14. 07. 2024 | 10:19

Dvěma góly pomohl slovenský záložník Sebastian Nebyla v generálce k výhře nad rezervou Sparty 4:1. Před ostrým ligovým startem věří, že je tým dobře naladěný.

nebyla 1720877939995
Foto: www.fkjablonec.cz

Zažili jsme vítěznou generálku, kterou jsi okořenil dvěma góly. Určitě u tebe i u týmu musí panovat spokojenost.

Ano. Tento zápas splnil všechno, co jsme chtěli. Naladili jsme se na vítěznou vlnu, za což jsme velmi rádi. Doufám, že si to přeneseme i do ligy. Velmi vděčný jsem i za ty góly. Doufám, že takto budu týmu pomáhat i nadále.

V utkání bylo dost zajímavých akcí. Diváci je ocenili i potleskem. Je vše před startem pozitivní?

Jediné negativní bylo, že jsme inkasovali. Chtěli jsme udržet čisté konto. V některých fázích zápasu jsme ukázali, že umíme hrát kombinační fotbal s pěknými akcemi. Doufám, že podobné sebevědomí nám zůstane i v lize.

V záloze máš kolem sebe dost nových spoluhráčů. Jak zatím funguje spolupráce?

Nebyl to nás první zápas spolu a už to asi i bylo vidět. S Berym (Beran) se mi hraje velmi dobře, je to velmi běhavý hráč. Proto se dobře doplňujeme, jednou je výš on, jednou já. Je to podobné jako s Milošem Kratochvílem. Snad nám to bude takto ladit i v lize.

Jak se cítíš před startem ligy, který je už příští týden?

Cítím se fajn, protože jsme měli velmi dobrou přípravu. Měli jsme dobré tréninky. Věřím, že jak já, tak i jako tým, jsme připraveni na ligu.

www.fkjablonec.cz