Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vrátí se Tygři zpět na vítěznou vlnu i na domácím kluzišti? Soupeřem jim budou Vítkovice

01. 11. 2019 | 5:41

Šelmy v úterý přerušily svoji sérii proher a pražskou sérii výher. V pátek budou chtít na tento úspěch navázat a získat další body do tabulky před reprezentační přestávkou. Tygři mají s Vítkovicemi stejný počet bodů a jeden z nich v tabulce odskočí. Kdo to bude? To se dozvíme v pátek od 18:00!

hoVit19pozv
Foto: www.hcbilitygri.cz

Tygři zaťali drápy v hlavním městě

Severočeši si po pěti porážkách vyšlápli na Spartu a odvezli si důležité body! Pro Pražany to byla vůbec první prohra v tomto měsíci. Výhru šelem zařídil ve druhé třetině Libor Hudáček, jenž jako jediný z Bílých Tygrů dokázal překonat Matěje Machovského. Pojistku do prázdné brány přidal ke konci utkání Oldrich Kotvan. K výhře výrazně pomohl bezchybným výkonem Justin Peters, který se do brankoviště vrátil po dvouzápasové pauze a premiérové čisté konto v libereckém dresu mu udělalo radost.

Tři prodloužení

Ridera ve víkendových zápasech porazila Hradec Králové v nájezdech a Olomouc v prodloužení, v obou duelech rozhodly vítězné branky Šimona Stránského. V utkání proti Kohoutům Ostravané ztratili Tomáše Černého, který byl z ledu odvezen na nosítkách po krosčeku do hlavy od Petra Strapáče. Po tomto incidentu se strhl pěstním souboji, ve kterém si to s olomouckým útočníkem vyřídil liberecký odchovanec Dominik Lakatoš. Poslední utkání sehrál moravskoslezský celek proti Zlínu, který rovněž porazil v nastaveném čase.

V pátečním utkání budeme moct vidět nejlepšího hráče Radegast indexu, libereckého bývalého kapitána, Jana Výtiska. Tento vítkovický obránce se drží na topu Radegast tabulky už čtyři sezóny po sobě. V tomto ročníku už zblokoval neuvěřitelných 45 střel a s velkou pravděpodobností jich pár přidá i v zápase proti šelmám.

Na hokeji oslavujeme Halloween o den později

Páteční zápas se ponese ve speciálním Halloweenském duchu a nabídne pravou posmrtnou atmosféru! Můžete se těšit na dušičkové míchané drinky, na vybraných stáncích pak také upravené nabídky cateringu. Změn však dozná i videosoupiska či úvodní program na ledové ploše. Přijďte Tygry podpořit svými hlasivkami před reprezentační přestávkou a užít si doprovodný Halloweenský program! Zápas začíná v pátek přesně v 18 hodin.

www.hcbilitygri.cz