Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vyrazte do Svijanské arény na veřejné bruslení! Mezi svátky je otevřeno každý den!

28. 12. 2021 | 15:19

Vánoce jsou za námi. Po několika dnech návštěv či dobrého jídla je třeba tělo opět rozhýbat. Vyrazte na veřejné bruslení do Svijanské arény, jsme tu pro vás každý den!

bruslení verejne brusleni
Archivní foto

Po vánočních svátcích se můžete na tradiční oblíbené veřejné bruslení ve Svijanské aréně těšit každý den od 15 do 17 hodin. Bruslit se bude na obou ledových plochách Svijanské arény, z důvodu vládních opatření však bude maximální povolená kapacita omezena na 100 osob na jedné ledové ploše. Ve dnech od 29. do 2. ledna pak bude tento počet limitován na 50 osob na jedné ledové ploše.

Tým Sport Parku Liberec se omlouvá, že není možné tuto kapacitu navýšit také pro další zájemce. Zároveň si však budete moci užít veřejné bruslení bez přeplněného ledu a vychutnat si tu pravou pohodovou atmosféru.

Vzhledem k omezené kapacitě probíhá prodej vstupenek pouze online, a to v síti Ticketportal. Zde si můžete zakoupit vstupenky na libovolný z termínů až do neděle 2. ledna. Cena vstupenek je 100 Kč. Brusle je možné si zapůjčit v prodejně JB Sport, která se nachází hned vedle Svijanské arény. Pozor, v sobotu 1. ledna bude půjčovna bruslí v JB Sportu uzavřena.

Přijďte si zabruslit do Svijanské arény a rozhýbejte své tělo po vánočních svátcích! Těšíme se na vás!

www.hcbilitygri.cz