Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Začal nový školní rok! Na liberecké ZŠ U Školy nechyběl ani Michal Bulíř

02. 09. 2024 | 20:18

V pondělí 2. září odstartoval nový školní rok a u tak speciální události nemohli Tygři chybět. Na tradiční vítání prvňáčků tentokrát do ZŠ U Školy vyrazil společně s maskotem Michal Bulíř.

hokej škola2
Foto: www.hcbilitygri.cz

Přivítání nových školáků je už více jak desetiletá tradice a Tygři na ni i letos navázali. Do ZŠ U Školy, která sídlí hned vedle areálu Home Credit Areny, letos zavítal Michal Bulíř. V doprovodu ředitele Radka Hanuše a tygřího maskota postupně navštívil všechny první třídy a novopečeným žákům popřál vše nejlepší v jejich prvních vzdělávacích krůčcích. Děti návštěva libereckého útočníka velmi potěšila a kromě milých slov si odnesly i drobné tygří dárky. Letos navíc přišla i jedna novinka. Michal Bulíř totiž za pomoci školního rozhlasu pozdravil i všechny ostatní žáky a pedagogy z vyšších ročníků.

ZŠ U Školy spolupracuje s Bílými Tygry již od sedmdesátých let jako speciální sportovní hokejová škola. V minulosti ji navštěvovali mimo jiné i prezident klubu Petr Syrovátko, hlavní trenér Filip Pešán nebo legendy Petr Nedvěd a Ladislav Šmíd. Ze současných hráčů jsou bývalými žáky právě Michal Bulíř, Marek Zachar nebo Jaromír Pérez.

www.hcbilitygri.cz