Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zápas s Třincem má nový termín, 17. ledna 2024 od 18 hodin. Komu se nehodí, dostane peníze za vstupenku zpátky

24. 12. 2023 | 18:41

Zápas s Třincem, původně plánovaný na pátek 22. prosince, byl spolu s celým extraligovým kolem z důvodu událostí na FF UK v Praze odložen. Nyní zná nový termín. Utkání proti Ocelářům se odehraje v náhradním datu, ve středu 17. ledna 2024 od 18 hodin.

třiKOnecTOP
archivní foto

Na tento termín je přesunuto kompletní extraligové 29. kolo s výjimkou zápasu Kladna s Vítkovicemi, neboť ostravský celek čeká v daném týdnu semifinále prestižní hokejové Ligy mistrů.

Informace pro držitele již zakoupených vstupenek

Veškeré vstupenky zakoupené na původní termín utkání zůstávají v platnosti také na nový termín zápasu. Není potřeba vstupenky směňovat za jiné.

V případě, že nemůžete v nový termín na utkání dorazit, máte možnost zažádat o vrácení vstupného. Pokud jste si vstupenky zakoupili online, kontaktujte ticketingového providera na emailové adrese reklamace@ticketportal.cz, kde vás celým procesem provedou. V případě fyzického nákupu vstupenek je třeba zažádat o vrácení na prodejním místě, kde byl nákup uskutečněn.

Děkujeme všem fanouškům za pochopení a těšíme se na viděnou po Vánocích v Home Credit Areně.

www.hcbilitygri.cz