Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zapojte se s Bílými Tygry do dobročinné aukce na pomoc lidem poškozeným bouří na jižní Moravě

25. 06. 2021 | 19:01

Ve čtvrtek se jižní Moravou prohnala ničivá bouře, která na Hodonínsku přerostla v tornádo. Škody, které napáchala, sahají do milionů. Zapojte se s Bílými Tygry do dobročinné aukce, jejíž výtěžek poputuje na pomoc poškozeným touto přírodní katastrofy.

moravaTygři
Foto z www.hcbilitygri.cz

Byla to bouře, kterou nikdo z místních nepamatuje. Na Hodonínsku dokonce přerostla v tornádo, které ničilo vše v cestě. Výsledek? Spousta poničených vozidel, rodinné domy bez střech a lidé bez domova. A bohužel také celá řada zraněných a rovněž obětí.

Bílí Tygři se proto připojují k extraligové iniciativě, jejímž cílem je vybrat co nejvíce prostředků na pomoc poškozeným touto ničivou katastrofou. Kluby společně vytvořily aukci, v níž můžete získat zajímavé hokejové artefakty z uplynulých sezon a zároveň tak pomoci.

Tygři věnovali do této aukce pětici hraných dresů, které hráči A-týmu oblékali během sezony 2019/20, v níž získali Prezidentský pohár, a následně také v Generali Česká Cupu. Získat tedy budete moci konkrétně dresy kapitána Petra Jelínka, Ladislava Šmída, Michala Bulíře, Tomáše Filippi či Radana Lence.

Vyvolávací cena tygřích dresů začíná na 2 000 Kč, aukce skončí ve středu 30. června. Zapojte se a získejte jeden z cenných dresů, čímž zároveň věnujete peníze na dobrou věc!

Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz.

www.hcbilitygri.cz