Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Znovu do kopaček. Bílí Tygři si to dnes rozdají se Sokolem, utkají se na fotbalové exhibici v Pěnčíně

15. 06. 2019 | 0:25

Bílí Tygři letos kopačky neobuli pouze na tradiční fotbalové exhibici v Rozstání. Jen o týden později zavítají v sobotu 15. června do Pěnčína nedaleko Turnova, kde změří síly s místním Sokolem!

pencin-fotbal hokej btlVyrez
grafika z www.hcbilitygri.cz

Fotbalový klub TJ SOKOL Pěnčín slaví 100 let od svého založení. A v rámci oslav vyzve skutečně prestižní soupeře - hokejisty Bílých Tygrů Liberec! Na sobotu 15. června se tak chystá další z netradičních soubojů mezi zástupci dvou zcela odlišných sportů.

Program odstartuje na hřišti v Pěnčíně v 14 hodin. Na úvod je připraven předzápas turnovských fotbalových a hokejových žáků, následovat pak bude hlavní program v podobě samotné exhibice mezi Sokolem a Bílými Tygry. Po skončení utkání bude samozřejmě následovat také autogramiáda týmu, fanoušci si tak budou moci přijít pro podpis či společnou fotografii s Tygry. Na sportovní dění pak ve večerních hodinách naváže kulturní program.

Do Pěnčína nezavítají Bílí Tygři poprvé. Nastoupili zde již například v roce 2015 a tehdejší vzájemné měření sil nabídlo skutečně dechberoucí podívanou. Tygři se tehdy ujali vedení a ve druhé půli za stavu 2:1 kopal Michal Bulíř penaltu, kterou ovšem neproměnil. A přišel trest v podobě vyrovnání. Exhibici tak rozhodoval penaltový rozstřel, který nakonec zvládli lépe hokejisté.

Sokol Pěnčín se letos pokusí o odvetu. Jak si proti Bílým Tygrům povede? Vyrazte v sobotu 15. června do Pěnčína nedaleko Turnova a užijte si spolu s Tygry parádní fotbalové odpoledne!

převzato z www.hcbilitygri.cz