Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hokej nahradí hudební nářez. V aréně hraje Škwor. Kapela veze vyladěnou technickou show do šesti top hal v Česku

07. 05. 2024 | 5:00

Na start hokejové sezony sice dojde až v srpnu, Home Credit Arena však i nadále přináší jiné - kulturní zážitky. Vyrazte už tento pátek od 18 hodin na koncert kapely Škwor, která zde představí své nové album!

škwor1
Foto z www.sportparkliberec.cz

Vyladěnou technickou show přiveze kapela do šesti hal největších měst naší republiky. Jednou ze zastávek TOUR je i Liberecká Home Credit Arena. Ve spojení s jednou z nejlepších fanouškovských základen, jak frontman kapely Škwor Petr Hrdlička často na koncertech nezapomíná zmínit, můžeme všichni očekávat nabitou show plnou energie.

Foto z www.sportparkliberec.cz

Zazní písničky z nového alba “Sobě věrnej” a samozřejmě také již dobře známe škwoří hity. Buďte součástí neopakovatelného koncertního zážitku v rámci doposud největšího turné kapely.

Vstupenky na tuto parádní show si můžete zajistit v sítích TICKETPORTAL nebo TICKETSTREAM. Vstupné na stání je k dispozici za 690 Kč, k sezení pak dle kategorie za 790 či 890 Kč. Zároveň máte šanci zajistit si unikátní zážitek v podobě VIP vstupenek, v jejichž ceně je také přístup k rautu od prémiové cateringové společnosti. Zažijte koncert z VIP patra Home Credit Areny!

www.hcbilitygri.cz

Vznik této kapely sahá do roku 1998, tehdy pod názvem Skwar. Zakládajícími členy jsou Petr Hrdlička (zpěv a kytara), Tomáš Kmec (baskytara) a František Vadlejch (bicí); v prosinci téhož roku se přidal ještě Leo Holan (kytara). Počáteční styl kapely si zakládal na kombinaci thrash metalu a punku.

Poslední odstavec v "bio" kapely na jejím webu se vztahuje k roku 2023: Tento rok začíná netradičně koncertem na Slovensku, kde se představuje společně se skupinou Lucie v košické Steel aréně.  Celou zimu a jaro probíhá nahrávání nového alba. Vzápětí kapela vyráží na festivalové turné k 25.výročí založení, které je završeno 6. a 7. října dvojkoncertem ve vyprodaném pražském O2 universu. Při té příležitosti vydává novou desku s názvem „Sobě věrnej“, která je díky masívnímu předprodeji oceněna na těchto koncertech vydavatelstvím Supraphon Zlatou deskou.

Kompletní informace o kapele zde.

Škwor v nové sestavě. Zleva Tomáš Kmec (byskytara), Martin Pelc (bicí), Petr Hrdlička (zpěv, kytara) a Martin Volák (kytara). Foto z https://skwor.cz/