Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Home Credit Arena je místem, kde se každý může seznámit s možnostmi v oblasti vzdělávání i práce

14. 10. 2021 | 11:25

Součástí právě probíhajícího EDUCA WEEK je i tradiční EDUCA EXPO – největší veletrh škol a firem na severu Čech, jak ho znáte z předchozích let. Akce odstartovala dnes. Během tří dnů od 14. do 16. října 2021 se Home Credit Arena stane místem, kde se každý bude moci seznámit s možnostmi v oblasti vzdělávání i práce.

educaNew21
archivní foto

Na ploše Home Credit Areny se uskuteční EDUCA EXPO ŠKOLY, kde se se svými prezentacemi představí desítky škol a studijních oborů nejen z Libereckého kraje. V programu zaměřeném především na žáky posledních ročníků základních škol, jejich rodiče a pedagogy nebude chybět obvyklá prezentace jednotlivých oborů, workshopy, kariérní poradenství, konference pro školy a mnoho dalšího.

EDUCA EXPO FIRMY pak sdružuje veškeré aktivity, které se zaměřují na oblast trhu práce – samozřejmostí bude oblíbená prezentace zajímavých firem z našeho regionu, nabídka volných pracovních míst a kariérní poradenství pro všechny, kteří hledají novou profesní cestu. Součástí EDUCA EXPO FIRMY/BUSINESS bude také již 5. ročník odborné HR konference pro profesionály z oboru.

Samotného veletrhu v Home Credit Areně se každoročně aktivně účastní více než 18 000 návštěvníků a prezentuje se na něm 50+ středních a vysokých škol, a více než 50 firem a institucí na ploše o rozloze 4000 m2.

Zavítejte také vy do Home Credit Areny a inspirujte se dalšími možnostmi své studijní či profesní dráhy! Vstup na veletrh EDUCA EXPO je zcela ZDARMA.

Zároveň neváhejte zamířit na webové stránky www.educaliberec.cz, kde naleznete veškeré informace o probíhajícím EDUCA WEEKu, všechna vysílání studia EDUCA ONLINE či kompletní program veletrhu.

www.educaliberec.cz