Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Ještěd nabízí za osm stovek zážitek v kokpitu rolby, která vyrábí na sjezdovce manšestr

18. 11. 2019 | 7:58

Lákala vás práce chlapů, kteří za každých podmínek brázdí svahy kopců a svými stroji dokáží připravit ty nejlepší sjezdovky pro super lyžování? Není nic hezčího než vidět ten nejčerstvější manšestr. Podvečerní upravování ještědských sjezdovek nyní lze za úplatu prožít v kokpitu rolby.

rolbaJeštěd
Foto: www.skijested.cz

Ve skiareálu Ještěd si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, jaké je to upravovat silným strojem sjezdovky. Svezete se přímo v kabině řidiče rolby PistenBully 300W s výkonem až 400 koní a šestiválcovým motorem od Mercedesu. Naše sněžné rolby váží 10 tun a jsou vhodné pro úpravu středně těžkých až těžkých terénů. Během zážitkové jízdy rolbou se také dozvíte vše o rolbách a procesu úpravy sjezdovek od nejpovolanějších profesionálů svého řemesla. Zjistěte vše o problematice technické úpravy svahu přímo od rolbaře.

Odjezd v 16:00 od pokladny sjezdovky F10. Provozovatel si vyhrazuje právo nabízení této služby a změny termínu a času odjezdu dle aktuální sněhové situace a přípravě sjezdových tratí. 

Cena: 799Kč / dítě do 7 let bez nároku na místo zdarma

​​Zážitek obsahuje: 50 minut jízdy rolbou včetně výkladu pro jednu dospělou osobu a dítě 7 let bez nároku na místo zdarma.

Text a foto: www.skijested.cz

www.skijested.cz