Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jízda historickou tramvají i vstup do ZOO Liberec je pro účastníky organizované vycházky zdarma

18. 09. 2019 | 9:27

„Projdi se s námi do ZOO“. To je  společná vycházka pro občany města, zastupitele a vedoucí pracovníky statutárního města Liberec do liberecké Zoologické zahrady. Jízda historickou tramvají i vstup do ZOO Liberec je pro účastníky organizované vycházky zdarma.

Občané se během vycházky mohou politiků a pracovníků magistrátu zeptat na to, co je zajímá a především se s nimi poznat. Ze zastupitelského klubu SLK (Starostové pro Liberecký kraj) se zúčastní Jan Berki a Zdeněk Chmelík. Za liberecký magistrát pak například  vedoucí odboru majetkové správy Jaroslav Schejbal, vedoucí odboru kontroly a interního auditu Marie Vozobulová a Markéta Žáčková, vedoucí odboru cestovního ruchu, kultury a sportu.

Sraz účastníků je v pátek 20. 9. ve 13.00 před OC Plaza Liberec na prostranství u vodotrysků. Následně vyrazí historická tramvaj Bovera do Lidových sadů. Odjezd ze stanice MHD Šaldovo náměstí je ve 13.15 hodin.

Sraz pro ty, kteří se připojí až v Lidových sadech, je ve 13.30 u hlavního vstupu do ZOO. K dispozici bude i odborný průvodce.

Akce se koná v rámci Evropského týdne mobility, heslo pro letošní kampaň zní „Projdi se s námi!“. A tak i my chceme na téma společnou vycházkou navázat.

LB/Jana Kodymová