Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberec u vstupu do Nového magitrátu nainstaloval elektronické úřední desky. K dispozici jsou non stop

18. 01. 2021 | 10:53

Máme pro vás elektronické úřední desky! Najdete je před vstupem do Nového magistrátu, kde jsou dostupné 24 hodin denně. Na dotykové obrazovce si můžete přehledně listovat podle data vyvěšení a podle kategorií, zobrazovat přílohy a vyhledávat. Prohlížet si tady můžete také webové stránky města, informuje vedení krajského města na svém FB profilu Liberec.cz.

urednídeskaLiberecFB
Foto: FB Liberec.cz

Desky jsou propojené s našimi vnitřními systémy, takže budou vždy zobrazovat nejnovější informace. Digitální desky časem nahradí původní papírové vývěsky za okny magistrátu.

Foto: FB Liberec.cz

Už brzy spustíme také novou elektronickou úřední desku na webu města a v naší mobilní aplikaci Liberec v mobilu. Bude mnohem přehlednější s možností vyhledávání a rychlým zobrazením příloh, píše radniční facebook.

Zdroj: FB Liberec.cz