Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Liberecká Varšava o prázdninách promítá každou středu, dnes večer začíná oskarovým Chlastem

07. 07. 2021 | 16:28

Léto je tu a my každou středu promítáme. Začínáme už dnes ve velkém stylu - oscarovým filmem Thomase Vinterberga Chlast, vzkazuje liberecké Kino Varšava.

chlastFilm
Z filmu Chlast, oficiální snímek distributora

CHLAST  / 7.7. od 20:00 /
Dánsko 2020, režie Thomas Vinterberg, 116 minut, přístupný od 15 let, dánsky s titulky

Jestliže Churchill vyhrál druhou světovou válku v alkoholovém oparu, co by pár kapek mohlo znamenat pro učitele a jejich studenty? Existuje teorie, že bychom se měli rodit s malým množstvím alkoholu v krvi a že mírná podnapilost otevírá naši mysl světu kolem nás, zmenšuje naše problémy a zvyšuje naši kreativitu. Povzbuzeni touto teorií se Martin (Mads Mikkelsen) a jeho tři přátelé, všichni znavení středoškolští učitelé, pustí do experimentu spočívajícího v tom, že si během pracovního dne udržují stálou hladinku. Prvotní výsledky jsou povzbudivé a tento malý projekt se stane opravdovým akademickým výzkumem. Postupně je ale stále jasnější, že i když alkohol mohl dopomoci ke skvělým úspěchům v historii, některé odvážné činy mají své následky...

KAŽDOU STŘEDU PROMÍTÁME!
Projekce začínají vždy ve 20:00 hodin a kavárna bude otevřena od 18:00 hod.
★ 7. 7. CHLAST
★ 14.7. iShorts: OSCAR 2021 – HRANÉ
★ 21.7. iShorts: OSCAR 2021 – ANIMOVANÉ
★ 28.7. RYTÍŘI SPRAVEDLNOSTI
★ 4. 8. PRVNÍ KRÁVA
★ 11.8. VLCI NA HRANICÍCH
★ 18.8. LÉTO V KREUZBERGU
★ 25.8. GUNDA
Detailní info a vstupenky najdete zde: https://kinovarsava.cz/program/

www.kinovarsava.cz