Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na programu letního kina v Lidových sadech od 2. června bude Mrtvá nevěsta, Nejistá sezóna nebo Spalovač mrtvol

01. 06. 2020 | 17:25

V úterý 2. června 2020 zahajuje Kulturní a společenské středisko Lidové sady sezónu letního kina. Filmy se budou pod širým nebem promítat každé úterý, čtvrtek a sobotu vždy od 21.30 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na snímky jak z domácí, tak zahraniční kinematografie, aktuální program je mimo jiné zveřejněn i na webových stránkách kulturního centra. V průběhu promítání bude divákům k dispozici občerstvení v restauraci Formanka. Cena vstupného je 70 Kč.

letní kino jablonec
Ilustrační foto

Kulturní centrum Lidové sady v červnu také pořádá každé úterý pohádky pro nejmenší v podání různých divadelních souborů. Pohádková představení budou probíhat na zahradě Lidových sadů od 16.00 hodin. Děti od 2 let za vstupné zaplatí 60 Kč, jejich dospělý doprovod pak 40 Kč. Návštěvníci Zoo Liberec či Dětského koutku při předložení platné vstupenky z téhož dne si mohou zakoupit levnější vstupenku za 30 Kč na osobu.

V případě nepříznivého počasí se program přesune do vnitřních prostor Kulturního centra Lidové sady.

TZ/Barbara Tesařová