Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Odpoledne plné tance se vrací před libereckou radnici

01. 09. 2019 | 8:46

Taneční a pohybová škola ILMA to na začátku školního roku opět roztančí na náměstí Dr. Eduarda Beneše v Liberci.

tanec dance-4398253 1280
Ilustrační foto

Podzimní taneční sezónu a školní rok začíná ILMA již tradičně akcí „Roztančíme Liberec“, tento rok opět před libereckou radnicí, a to ve čtvrtek 12. září 2019 od 16:00 do 17:30 hodin. Připravena jsou taneční vystoupení zástupců všech věkových kategorií a tanečních stylů, a mají být také pozvánkou do tanečních kurzů pro děti a všechny, kdo si chtějí osvojit taneční umění, nebo se v něm zdokonalit. Vidět bude možné Plesová předtančení, Latinské tance, Disco show, Cheerleaders i Street show a kdo chce, může se přidat.

Tanečníci budou Liberečany zvát také na WADF World Dance Championship 2019, otevřené taneční mistrovství světa, kterého se v loňském roce zúčastnilo přes tři tisíce tanečníků z dvaceti zemí světa a které se chystá na 17. – 23. listopadu 2019 v CENTRU BABYLON LIBEREC. Organizátorem taneční akce je Latinofestival s.r.o. a spoluorganizátorem Taneční a pohybová škola ILMA, ILMA z.s. a ILMA AGENCY s.r.o, vyhlašovatelem soutěže je mezinárodní organizace World Artistic Dance Feredation.

Akce probíhají s finanční podporou Libereckého kraje a statutárního města Liberec.

TZ