Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Prázdninové akce v Home Credit Areně: Tribute kapela Queenie i Monster Meeting s Dymytry a Traktor

16. 07. 2021 | 18:54

Během léta se ve Sport Parku Liberec můžete těšit hned na dvojici velmi zajímavých akcí. V červenci na parkoviště u Home Credit Areny zavítá tribute kapela Queenie, 6. srpna pak přijde řada na Monster Meeting v čele s Dymytry a Traktor.

Queenie
Foto: Queenie.com

Vzhledem k panující pandemii COVID-19 je pořádání kulturních akcí stále svázáno řadou opatření. Rozhodně o ně však ale kompletně nepřijdete. V průběhu léta se můžete těšit hned na dvojici velmi zajímavých akcí!

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived vyprodala dvakrát po sobě pražskou O2 arenu a vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., zavítá v průběhu letní open air tour do třinácti českých měst. Velký zájem o kapelu vzbudily již předchozí dva ročníky tour Pod širým nebem, proto i s ohledem na omezenou kapacitu letošních koncertů doporučujeme zakoupit vstupenky co nejdříve.

Celá UNIVERSUM Tour bude tematicky laděná včetně cateringu. Ochutnáte nejen loni uvedené Queenie pivo, které vzniklo propojením toho nejlepšího z českých a anglických surovin, ale například také Bang-Bang kuře, jedno z nejoblíbenějších jídel Freddieho Mercuryho.

A samozřejmě se můžete těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném a autentickém pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy a vizuální show. V neposlední řadě vás čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijete pouze na živém koncertě.

To vše na vás čeká už ve středu 28. července na centrálním parkovišti u Home Credit Areny!

V pátek 6. srpna pro změnu k Home Credit Areně zavítá Monster Meeting, který přiveze český heavy metalový nářez v podání hlavních hvězd Dymytry a Traktor. Opakovaně odložená akce má konečně definitivní termín, při němž si přijdou na své všichni fanoušci tvrdé muziky.

V rámci open air festivalu odehrají kapely pro fanoušky rocku a metalu speciální společný koncert na velkém pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou. Můžete se těšit na dva plnohodnotné sety, několik dalších festivalových hostů a hlavně speciální hudební zážitek.

 

TZ Home Credit Areny