Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Program Léta na náměstí v Libereci začíná výjimečným koncertem Blues Brothers

24. 06. 2024 | 8:37

Milovníci hudby a filmových klasik se mohou těšit na nezapomenutelný večer, kdy se před libereckou radnicí rozezní slavné melodie z amerického hudebního komediálního filmu z roku 1980 "The Blues Brothers" režiséra Johna Landise. Tento ikonický snímek, který ve své době vydělal v kinech po celém světě přes 115 milionů dolarů, se stal kultovní klasikou a nyní ožije v Liberci jako zahajovací koncert letošního Léta na náměstí.

Bohemia jazz festlib5 menší
Archivní foto, Artur Irma

Na koncertě, který ve čtvrtek 27. června začne ve 20 hodin, vystoupí český The Loop Jazz Orchestra, jenž doprovodí sólisty z prestižního sboru Jeremy Winston Chorale: Candace Potts, LaVonte Heard a William Ramsey. Společně zahrají nezapomenutelné hity jako "Sweet Home Chicago", "Gimme Some Lovin'" nebo "Who’s Making Love". Kombinace charakteristického zpěvu a vynikající jazzové kapely slibuje mimořádný hudební zážitek, který potěší každého návštěvníka.

Nenechte si ujít tento jedinečný koncert, který vám přinese kouzlo a energii filmových "Blues Brothers" přímo do srdce Liberce. Přijďte si vychutnat večer plný skvělé hudby a zábavy.

TZ/Elset