Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Projektové práce na zanedbaném městském bazénu provede ateliér z Hradce Králové za více než osm milionů s daní

08. 01. 2020 | 18:18

Rekonstrukce městského plaveckého bazénu potrvá 18 měsíců a podle předpokládaného harmonogramu práce začnou během roku 2021. Objekt projde rekonstrukcí podle projektové dokumentace královéhradecké společnosti.

BazénLB5
archivní foto

Liberecká městská rada schválila nabídku účastníka řízení na „Projekční práce na rekonstrukci a stavební úpravy Městského plaveckého bazénu v Liberci“. Nabídku podala a projekt zpracuje společnost ATELIER 11 HRADEC KRÁLOVÉ s.r.o., za celkovou nabídkovou cenu 6 770 111 Kč, bez DPH (8,3 mil. Kč s DPH).

Odborná komise provedla hodnocení dvou elektronicky doručených nabídek, a to podle pravidel uvedených v zadávací dokumentaci, včetně splnění kvalifikačních předpokladů. Druhým účastníkem, který nabídku doručil, byla pardubická CODE spol. s r.o. Komise se usnesla, že nejvýhodnější nabídku podal účastník ATELIER 11 HRADEC KRÁLOVÉ, s.r.o. Nyní poběží zákonné lhůty na případné vyřízení námitek uchazečů na veřejnou zakázku.