Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

SINNERS Esports přichází v tuzemsku jako první s vlastní písničkou. Ta se zároveň stala hymnou

29. 10. 2023 | 8:23

SINNERS Esports plní další misi, která byla již delší dobu v plánu. Přichází jako první tuzemská organizace s vlastní písničkou, která je zároveň i hymnou. K ní byl navíc vytvořen za pomoci umělé inteligence moderní videoklip.

MiroSINNa
Foto z www.sinners.gg

SINNERS Esports plní další misi, která byla již delší dobu v plánu. Přichází jako první tuzemská organizace s vlastní písničkou, která je zároveň i hymnou. K ní byl navíc vytvořen za pomoci umělé inteligence moderní videoklip.

„Měli jsme v hlavě nápad na song, který by se stal hymnou SINNERS, už delší dobu. Výzva spočívala v tom, jaký žánr by nás nejvíce definoval, vzhledem k tomu, že naši fanoušci mají tak rozmanitý hudební vkus. Od počátku jsme cítili, že to má být rockový song s částí, kterou naši fanoušci mohou s námi zpívat na turnajích. Právě jeden z našich fanoušků, Filip Hloušek (kytarista), přišel s nápadem nahrát tento song s Mirem Šmajdou! Všichni v SINNERS byli nadšení a výsledek předčil všechna naše očekávání,” řekl Business Development Manager SINNERS Esports Milan Hýbl.

Miro Šmajda je slovenský zpěvák, skladatel, textař a producent. Je známý rovněž jako frontman českých rockových kapel Walda Gang a TERRAPIE. „Csko byla srdcovka z mého dětství, kdy jsme po škole klasicky se spolužákama utíkali do herny za hlasitých hádek, která mapa se dnes bude hrát, takže když přišla nabídka spáchat hymnu pro SINNERS, můza měla jasno,“ prozradil Šmajda ke spolupráci s esportovou organizací.

Hymna "WE ARE SINNERS" je k dispozici na všech hlavních hudebních platformách, a to včetně Spotify, Apple Music a YouTube. Tým SINNERS Esports srdečně zve fanoušky, média a všechny milovníky hudby a esportu, aby tento hudební projekt podpořili.

„Miro jako zkušený rocker vložil do tvorby něco tak unikátního, co osloví i ty, kteří obvykle rock nebo metal neposlouchají. Patří mu náš obrovský dík, stejně tak jako kapele TERRAPIE – vytvořili jste opravdový BANGER! Dále také velký dík patří našemu motion designérovi - Matěji Červinkovi, který  s pomocí AI vytvořil videoklip, jenž má atmosféru, která stoprocentně vystihuje SINNERS,“ dodal spokojeně Milan Hýbl k projektu.

TZ

Projekt SINNERS Esports byl zahájen v roce 2020 za účelem vzniku jednoho z prvních plně profesionálních týmů na rozvoj esportových talentů v Česku a na Slovensku. Cílem organizace je působit jak na tuzemské, tak na mezinárodní esportové scéně. SINNERS Esports pracuje s vybranými talenty, rozvíjí jejich herní i osobnostní profil, přináší prvky profesionální organizace tak, aby hráči měli co nejlepší zázemí a svými výkony pomohli týmu vystoupat na vrchol.

www.sinners.gg