Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Spolek improvizace Imjoy odehraje v sobotu v Naivním divadle představení Imjoy & z ničeho nic

19. 04. 2024 | 16:37

Spolek divadelní improvizace Imjoy odehraje v sobotu 20. dubna ve studiu Naivního divadla představení Imjoy & z ničeho nic. Divadelní spolek Imjoy uvádí celovečerním představení 100% volné improvizace. Z ničeho nic. A z ničeho všechno. No rules. No limits. Ta nejopravdovější improvizace, jakou jste kdy viděli.

Imjoy2 FB 428611824 792986572874431 8837328683675728610 n
Foto - zdroj: Facebook/Imjoy

Diváci Večerů v Naivním už společně s hráči Imjoy cestovali vlakem, pátrali po seversky drsném vrahovi, sledovali vzestup mistra bojových umění či na místě vznikající shakespearovské drama. „Tentokrát o představení opravdu nevíme zhola nic,“ říká celovečerním improvizační free-formě členka souboru Veronika Tůmová. „Půjdeme na scénu vybaveni zvědavostí, láskou ke hře a vědomím, že diváci jsou s námi. A pak se začne něco dít,“ dodává.

Imjoy jsou na Jablonecku a Liberecku ojedinělým souborem, po republice je podobných přes tři desítky. Hrají improvizační longformy, zápasy, dynamické improshow a nadšeně experimentují s novými formáty. Vystupují na festivalech, jako doprovodný program rádi podpoří spřátelené umělce všech žánrů nebo osvěží svatbu či jinou událost.

Upozornění: Představení je doporučeno prodiváky starší 13 let. Případná politická nekorektnost a vulgarita je čistě umělecká. Imjoy se neztotožňuje s žádnou formou šikany národnostních, sexuálních, náboženských či jiných menšin.

Název akce: Imjoy & tu-dum, tu-dum

Podtitul: divadlo improvizace

Termín: sobota 20. 4. 2024 v 19:00 hodin

Místo: Naivní divadlo Liberec, studio

TZ/Lenka Sadvarová, Martin Nožička