Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Týden hokeje slavil úspěch. V Liberci přišlo bezmála 50 dětí otestovat, jak jim to půjde na bruslích

21. 01. 2024 | 15:51

Skvělé hokejové dopoledne! Bílí Tygři v sobotu ve spolupráci s Českým hokejem hostili náborovou akci Týden hokeje, kterou znovu pojali ve velkém stylu. V Home Credit Areně přivítali 49 kluků a holek, kteří si přišli zkusit, jaké to je být hokejistou.

tydenhokeje
Foto z www.hcbilitygri.cz

Akce započala s úderem deváté hodiny dopoledne, kdy byli do Home Credit Areny vpuštěni první návštěvníci. Po rychlé registraci si už děti mohly obout brusle a vydat se přímo na ledovou plochu.

Tam na ně kromě početné sestavy tygřích mládežnických trenérů a trenérek čekali také vzácní pomocníci v podobě hráčů extraligového A-týmu a Bílých Tygřic – Lukáš Derner, Jan Šír, Vojtěch Budík, Kateřina Raselová a Karolína Adamcová. Ačkoliv tedy řada dětí stála na bruslích vůbec poprvé, každý se mohl spolehnout na trpělivou asistenci a pomoc.

Hráčka Tygřic Karolína Adamcová s malým hokejistou. Foto z www.hcbilitygri.cz

Zatímco děti absolvovaly své první ledové krůčky, rodiče mohli zhlédnout prezentaci, která popisovala, co obnáší mít doma malého hokejistu a co je třeba v hokejových začátcích zařídit. Klub prezentaci znovu pojal interaktivní formou v podobě videa přímo na kostce nad ledem. Nejvíce pozornosti ovšem samozřejmě poutaly samotné děti, které si rodinní příslušníci nadšeně fotili a sledovali, jak se jim na bruslích daří.

Příchozí rodiče se také mohli přesvědčit, jak Bílí Tygři pracují s dětmi ve své hráčské základně. Malí tygří hokejisté z kategorie U6 totiž na jedné z třetin kluziště předvedli parádní ukázku minihokeje! Hlavní část akce na ledě už tradičně zakončilo společné focení.

www.hcbilitygri.cz