Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vstupenky na veřejné bruslení ve Sport Parku Liberec zakoupíte letos on-line v síti Ticketmaster

11. 09. 2019 | 18:15

Na veletrhu Sport Live 2019, který proběhl 7. září 2019 v libereckém Sport Parku, byla již tradičně zahájena nová sezóna pravidelného veřejného bruslení. To se letos koná třikrát týdně na ledové ploše Svijanské arény v areálu Sport Parku Liberec. Bruslení je vhodné pro všechny věkové kategorie i pro rodiny s dětmi.

verejne brusleni
Foto: Sport Park Liberec

Novinkou v letošní sezóně je také možnost koupit vstupenky na veřejné bruslení on-line v síti Ticketmaster. Sport Park Liberec je tak prvním areálem v severních Čechách, kde lze koupit vstupenky na veřejné bruslení předem on-line. Návštěvníci tak získávají jistotu, že na ně ve vybraném termínu vystačí kapacita Svijanské arény. Nyní jsou na portálu Ticketmaster k dispozici vstupenky až do konce října 2019.

Stále však zůstává možnost koupit vstupenky na veřejné bruslení i na místě na pokladně č. 6 nebo za využití Multisport karty či ActivePassu, které je i nadále potřeba před vstupem uplatnit v Hale míčových sportů.

Samozřejmostí je i letos možnost zapůjčení bruslí v prodejně JB Sport přímo v našem areálu, kde si návštěvníci mohou nechat nabrousit i vlastní brusle.

Otevírací doba veřejného bruslení

Úterý 18:00 – 19:00 hod.

Sobota 15:00 – 17:00 hod.

Neděle 15:00 – 17:00 hod.

Ceník veřejného bruslení

Dospělí 60 Kč

Děti do 140 cm a studenti 30 Kč

Nebruslící doprovod 60 Kč

Poplatek za šatnu 10 Kč

Broušení bruslí 50 Kč

Půjčení bruslí 100 Kč*

* vratná záloha 1000 Kč

TZ/Zuzana Pětníková