Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Krajská organizace TOP 09 si volila nové vedení, předsedou se stal Martin Chroust

13. 01. 2021 | 6:52

Na dvouleté období byl krajským předsedou TOP 09 Liberec zvolen Martin Chroust. O jeho zvolení rozhodlo dnes večer 28 z 33 delegátů krajské organizace Libereckého kraje, kteří se sešli formou vzdáleného přístupu ve virtuální místnosti přes aplikaci MS Team. Krajskými místopředsedy se stali Miloš Rejmont, Miloslav Václav a Ondřej Bašus.

chroustTOP09
Martin Chroust

„Jsem nesmírně vděčný za projevenou důvěru a podporu delegátů. Odpovědnost za vedení libereckého kraje beru jako velký závazek. Tento rok bude klíčový pro celou řadu změn a udělám vše, co je v mých silách, aby TOP 09 byla stranou úspěšnou a hrdou,“ komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda Martin Chroust.

Martin Chroust, 39 let, žije v Liberci. Členem TOP 09 je od roku 2017. Vystudoval obor Mezinárodní vztahy a Evropskou Unii.

„Nás všechny čeká výzva v podobě sněmovních voleb tento podzim a příští rok volby komunální. Pevně věřím, že TOP 09 vyjde z tohoto období silnější a sebevědomější. Zaměřím se také na růst a stabilizaci členské základny, hledání nových tváří nám v uplynulém období šlo, máme tedy na co navazovat. Nedílným krokem bude samozřejmě zlepšení komunikace s veřejností,” dodal Martin Chroust.

V předsednictvu krajské organizace ještě usednou Bára Kundrátová, Vojtěch Miler, Petr Jíra, Václav Hendrych a Pavel Nalezený.

Martina Rambousková, krajská manažerka TOP 09 Liberecký kraj