Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Senioři v českodubském domově žijí ve znamení Velikonoc a těší se na jaro. Korálek je parádně naladil

28. 03. 2024 | 18:08

V Domově důchodců Český Dub v mírném předstihu již oslavili Velikonoce. Postaraly se o to děti ze souboru Korálek za přispění Nadace SYNER. Děti nabídly seniorům své vystoupení složené z koled, písniček a hraných mikro scének.

DDvelik6
Velikonoční pohoda v DD Český Dub


„Velikonoční vystoupení Korálku je dlouholetou tradicí, děti k nám přijíždějí v rámci naší spolupráce s Nadací SYNER, která trvá již více než dvě desítky let. Této podpory si velmi vážíme,“ uvedl Radim Pochop, ředitel Domova důchodců Český Dub. Jak doplnil, z finanční podpory Nadace nejsou hrazeny jen náklady spojené se samotným programem. „Z poskytnutého finančního daru zajišťujeme i dárkové balíčky pro všechny naše obyvatele.“

Velikonoční pohoda v DD Český Dub.

Dopolední program, který se odehrál před zaplněným společenským sálem domova, měl velký úspěch. „Nejvíce mě potěšily koledy. Děti jsou neuvěřitelně šikovné. Je radost se ne ně dívat,“ pochvalovala si jedna z obyvatelek domova.

Za Nadaci SYNER tradičně přijela pozdravit obyvatele domova Iva Urbanová. „Zima skončila a já bych Vám všem chtěla popřát krásné svátky, které anoncují příchod jara a věřím, že i s tím spojeného hezkého počasí a celkové pozitivní nálady,“ popřála Iva Urbanová.

Velikonoční pohoda v DD Český Dub.

Počátek jara mají obyvatelé domova pestrý. V krátké době se mohli zúčastnit tradiční Josefovské zábavy a svůj koncert měl v domově i legendární Josef Zíma. „Další akce chystáme, pokud bude hezké počasí, dojde určitě i na výlety po okolí,“ slíbil Radim Pochop.  Domov důchodců je příspěvkovou organizací Libereckého kraje, poskytuje služby seniorům a seniorkám z celého regionu.

TZ/DD Český Dub, ns