Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Českou Lípou projde strašidelný průvod za doprovodu zlověstné hudby a pyrotechnických efektů

15. 10. 2019 | 5:55

Průvody alpských, chcete-li "Krampus" čertů jsou v naší republice velice populární. Tento strašidelný průvod proto budete moci zažít i v České Lípě. Tlupa čertů se za doprovodu zlověstné hudby a pyrotechnických efektů projde po náměstí T. G. Masaryka v sobotu 2. listopadu od 17 hodin.

krampus
Foto z www.mucl.cz

Vzhledem k charakteru produkce nedoporučujeme akci navštívit s příliš malými dětmi. Na akci navíc očekáváme velký počet návštěvníků, není proto vhodné na akci jezdit s kočárky. Zcela uzavřeno bude náměstí od 15 hodin až do skončení akce a následném úklidu. Vstupné na akci je 50 Kč, děti do 10 let zdarma.

Předprodej vstupenek bude zahájen v úterý 15.10. v Regionálním turistickém informačním centru, které bude umístěno v náhradních prostorách v KD Crystal.

www.mucl.cz