Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Setkání s občany Jablonce nejsou z důvodu pandemie koronaviru možná, napište městu dotaz

08. 11. 2020 | 5:36

Jablonec nad Nisou pořádá každý rok setkání s občany. Letos jejich konání dvakrát zmařila pandemie koronaviru a s ní související vládní opatření. Jelikož městu záleží na dobré komunikaci s občany, nabídlo náhradní řešení – zodpoví písemné dotazy, které měli občané připravené. Odpovědi zveřejní formou zápisu na městském webu v kapitole Setkání s občany.

jablonec Vyhled z jablonecke radnice
Foto: JN

Obvykle cyklus setkávání s veřejností zařazený do projektu MA21, kdy vedení města a tým odborníků z úřadu zajíždí do jednotlivých městských lokalit, pořádá Jablonec vždy v jarních měsících. Letos je však musel přeložit na podzim, kdy je musel opět kvůli nástupu další vlny šíření viru Covid-19 zrušit definitivně.

„Abychom však komunikaci s občany nepřerušili zcela, nabídli jsme občanům náhradní řešení. Připravené dotazy mohou zasílat na magistrát, odpovědi pak zveřejníme formou zápisu na webových stránkách města v kapitole Setkání s občany,“ vysvětluje Jan Štol z oddělení komunikace s veřejností jabloneckého magistrátu.

Dotazy lze posílat na adresu stol@mestojablonec.cz. „Každý dotaz je vždy třeba označit lokalitou, které se týká. Tedy například Šumava a Jablonecké Paseky, Kokonín a Vrkoslavice a podobně,“ přibližuje Štol s tím, že je lze zasílat vždy v souvislosti s plánovanými podzimními termíny setkání. „Dotazy se tedy zasílají vždy k datu setkání a po dalších deset dní,“ tvrdí Štol.

V současné době tak mohou Jablonečané posílat ještě dotazy pro lokality Šumava a Jablonecké Paseky (3.-13.11.), Proseč nad Nisou (5.-15. 11.), Žižkův Vrch (10.-20. 11.), Rýnovice a Lukášov (12.-22. 11.).

Projekt Zlepšení strategického řízení a plánování udržitelného rozvoje v Jablonci nad Nisou je spolufinancován z EU z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Zaměstnanost.

JN/Jana Fričová