Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Burger King otevřel u Příšovic svou 36. restauraci. Svět na ohni grilovaných burgerů je přístupný z D10 

14. 10. 2021 | 16:27

– Americký řetězec restaurací s rychlou obsluhou Burger King pokračuje v expanzi. V pořadí šestatřicátá restaurace se nachází v nově vybudovaném areálu na dálnici D10 ve směru do Turnova, u Příšovic. Na ploše 250 m2 si přijdou na své všichni milovníci Whopperu a prémiových, na ohni grilovaných burgerů.
 

BurgerKingPříšovice
U dálnice ve směru od Turnova na Prahu vyrostlo rychlé občerstvení této značky.

„Pro pořádný burger si naši zákazníci mohou doslova odskočit z dálnice a pokračovat dál v cestě během několika minut. Myslím, že lepší místo jsme si pro další pobočku vybrat nemohli,“ těší se na první zákazníky Daniel Ryška, ředitel značky Burger King pro Česko, Slovensko, Rumunsko a Bulharsko.

Nová Burger King restaurace s drive-thru o výměře 250 m2 disponuje 44 místy k sezení uvnitř, ale také příjemným posezením na venkovní zahrádce. „Pro ještě větší pohodlí našich zákazníků jsme také spustili službu parking pickup. Své oblíbené jídlo si pohodlně objednají prostřednictvím naší aplikace nebo webu a my jim ho ve vybraný čas přineseme přímo do jejich auta na parkoviště Drive-Thru restaurace,“ vysvětluje Daniel Ryška. V restauraci našlo 15 stálých zaměstnanců a zhruba 20-30 brigádníků.

Restaurace u Příšovic nabízí kromě nejmodernějšího designu, také samoobslužné kiosky. „Díky nim mají zákazníci při objednávání ještě větší pohodlí, především ale výrazně zkracují fronty,“ doplňuje Daniel Ryška. V nově otevřené restauraci najde místo 15 stálých zaměstnanců a zhruba 20-30 brigádníků.  Od Nového roku rozšíříme služby rozvozu, díky kterému si zákazníci objednají své oblíbené burgery, pockets a další pochoutky z pohodlí domova.

Pro letošek s otevíráním nových restaurací Burger King nekončí. „Covidová pauza nás zpomalila, ale daří se nám a prodeje se vrací na předkrizové hodnoty. Letos otevřeme ještě další restauraci a věřím, že v následujícím roce se nám podaří otevřít restaurací minimálně 10,“ upřesňuje Daniel Ryška.

O společnosti AmRest

AmRest Holdings SE se sídlem v Madridu je největším nezávislým nadnárodním provozovatelem restaurací ve střední a východní Evropě. Od roku 1993 získal na základě licenčních dohod a partnerské spolupráce mezi své klienty společnosti jako KFC, Pizza Hut, Burger King a Starbucks. V současnosti AmRest spravuje více než 2337 provozoven předních řetězců rychlého občerstvení a neformálních restaurací. Společnost působí v 25 zemích včetně Polska, České republiky, Maďarska, Bulharska, Srbska, Ruska a Spojených států. Pod heslem „všechno je možné“ poskytuje 45 000 zaměstnanců společnosti každý den špičkové služby a nabízí výrobky té nejvyšší kvality. Více informací naleznete na www.amrest.eu.

O společnosti Burger King

Společnost BURGER KING®, která byla založena v roce 1954, je druhým největším řetězcem rychlého občerstvení na světě. V roce 2008 otevřela společnost BURGER KING® první restauraci v České republice, a to v Praze na Zličíně. V současné době je v České republice 36 restaurací, většinu z nich provozuje společnost AmRest.

TZ AC&C Public Relations, s.r.o./Barbora Cihlářová