Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Frýdlant se baví 2024: Trhovci po dobu trvání akce musí používat výhradně vratné kelímky města

18. 02. 2024 | 8:00

Do 10. března 2024 přijímá Město Frýdlant přihlášky k účasti na tržnici, která bude provázet akci města "Frýdlant se baví". Ta je naplánována na sobotu 15. června 2024. Pokud se tedy chcete stánkového prodeje zúčastnit, nezapomeňte si níže stáhnout přihlášku, včas ji odeslat včetně veškerých povinných příloh a také včas za prodejní místo zaplatit.

frydlantCelek
Foto z www.mesto-frydlant.cz

Závazná pravidla pro stánkový prodej najdete na webu města, pozor na nový způsob registrace trhovců!

Každý zájemce o prodej na akci Frýdlant se baví musí nejpozději do 10. 3. 2024 odeslat kompletně vyplněnou přihlášku s povinnými přílohami.

Po ukončení registrace rozhodne Město Frýdlant o přijetí či nepřijetí přihlášky. Pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout přihlášku jakéhokoliv zájemce bez udání důvodu. Každý přijatý prodejce bude osloven a budou mu zaslány informace o platbě, všechny úhrad je nutné provést do 10. 5. 2024.

Seznam přijatých zájemců bude uveřejněn na stránkách města www.mesto-frydlant.cz nejpozději do 5. 4. 2024.

Veškeré důležité informace naleznete v závazné přihlášce a v organizačním řádu tržnice.

Důležité upozornění! Každý prodejce piva a dalších čepovaných či nečepovaných nealko nápojů bere na vědomí, že bude po celou dobu akce používat výhradně vratné kelímky Města Frýdlant o velikosti 0,5 (s mírami 0,3 a 0,4) a shoty (takzvané panáky).

převzato z www.mesto-frydlant.cz